Ukrainietis savo naujųjų auklėtinių žaidimą jau stebėjo LFF taurės rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“, pergalingose rungtynėse su Klaipėdos „Atlantu“ ir „Kauno Žalgiriu“, o prie ekipos vairo debiutuos rugsėjo 1-ą dieną 16.00 Trakuose įvyksiančiose draugiškose rungtynėse su Rygos FC ekipa.

„Su Sergejumi detales derinome gana ilgai ir labai džiaugiamės, kad galiausiai priėjome bendrų taškų. Nenorėjome niekur skubėti, o ieškojome trenerio, kuris atitiktų klubo viziją ir kurio nereiktų keisti po poros mėnesių. Dabar niekas negali pasakyti kaip viskas pavyks, tačiau į priekį žiūrime labai optimistiškai“, – apie naujo trenerio paskyrimą kalbėjo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Laikinasis vyriausiasis treneris Albertas Rybakas toliau bus atsakingas už vartininkus. Leonardo Iparraguirre už fizinį parengimą, o Marius Bezykornovas už jaunimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)