„Jų abiejų istorijos „Trakuose“ labai panašios – puikus startas ir po to greitas „sėdimas“ bei prarastos pozicijos aikštėje. Jei atvirai, iš abiejų futbolininkų tikėjomės daugiau. Jie abu turi įspūdingus duomenis, tačiau dėl vienų ar kitų priežasčių „Trakuose“ nesugebėjo jų pademonstruoti.

Žiūrint iš perspektyvos pusės, nei klubui reikalingi legionieriai sėdintys ant suolo, nei patiems žaidėjams smagu būti kažkur toli ir negauti žaidybinio laiko. Tad sprendimas nebuvo sudėtingas. Nuoširdžiai noriu abiem padėkoti už pastangas ir palinkėti sėkmės ateityje“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

E. Mukanya per 2018 metus spėjo pelnyti penkis įvarčius, tapti simbolinės balandžio mėnesio A lygos rinktinės nariu, tačiau nuo vasaros jis beveik nebežaidė. Antroje sezono pusėje prie komandos prisijungęs V. Manzonas iš viso pelnė tris įvarčius, iš kurių du „Atlantui“ – debiutinėse ir finalinėse savo rungtynėse.

Be šio dueto kitame sezone „Trakams“ nebeatstovaus ir karjerą baigęs Deividas Česnauskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)