Praėjusį šeštadienį „Tottenham“ 2-1 nugalėjo „Stoke City“ futbolininkus, o H. Kane'as po mačo buvo nepatenkintas dėl to, jog pergalingas įvartis buvo įskaitytas ne jam.

H. Kane'as prieš įvartį buvo arti kamuolio, kurį į baudos aikštelę siuntė jo komandos draugas Christianas Eriksenas, tačiau kamuolys skriejimo trajektorijos nepakeitė, o įvartis buvo įrašytas danui.

Po rungtynių „Tottenham“ pateikė apeliaciją bei pareikalavo įvartį įrašyti H. Kane'ui, kuriam šis įvartis svarbus kovojant dėl rezultatyviausio lygos žaidėjo vardo.

Apeliacija buvo patenkinta, todėl H. Kane'as savo sąskaitoje turi 25 įvarčius.

Rezultatyviausiu „Premier“ lygos žaidėju lieka 29 įvarčius turintis Mohamedas Salah, kuris kartu su kitais „Liverpool“ žaidėjais „Tottenham“ puolėją pašiepė socialiniuose tinkluose.


Anglijos rinktinės puolėją užgauliojo ir vagimi jį išvadinę sirgaliai. Socialiniuose tinkluose buvo pokštaujama, kad istoriniai ar šią savaitę UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje pelnyti įvarčiai taip pat turi būti atiduodami H. Kane'ui.

Savo mintimis apie susiklosčiusią situaciją pasidalinęs „Tottenham“ strategas M. Pochettino pareiškė, jog H. Kane'as jaučiasi įskaudintas.

„Harry yra nusivylęs, nes jis niekada nenorėjo sukurti tokios situacijos. Harry buvo įsitikinęs, jog lietė tą kamuolį. Jis negalvojo, kad tai sulauks tokios žmonių reakcijos.

Dabar Harry yra įskaudintas, nes jis mato, kas apie jį kalbama socialiniuose tinkluose. Deja, jis nebegali nieko pakeisti. Yra kaip yra. Iš šios istorijos jis pasimokys“, – sakė M. Pochettino.

Įvarčiai H. Kane'ui yra labia svarbūs finansiškai. Už kiekvieną įvartį premijas jam moka Londono ekipa, o laimėjęs rezultatyviausio sezono žaidėjo apdovanojimą anglas septynženklę sumą pinigų gautų ir iš savo reklamos partnerio „Nike“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)