Sekmadienio vakarą „Tottenham“ namuose 0-2 nusileido „Leicester City“ futbolininkams ir po antrojo iš eilės pralaimėjimo nukrito į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą.

„Leicester City“ su 27 taškais pakilo į antrąją poziciją.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „lapes“ į priekį išvedė 11 metrų baudinį realizavęs Jamie Vardy, o 59-ąją minutę įvartį į savo vartus įsimušė Toby Alderweireldas.

Kiek vėliau vykusiame mače savo jėgą pademonstravo „Manchester United“ futbolininkai, kurie namuose net 6-2 sutriuškino „Leeds United“ vienuolikę.

Jau 2-ąją ir 3-ąją minutėmis dukart kamuolį į vartų tinklą siuntė Scottas McTominay‘us, o po tikslių Bruno Fernandeso ir Victoro Lindelofo smūgių „raudonieji velniai“ atitrūko 4-0.

Nors Liamas Cooperis švelnino svečių atsilikimą, antrame kėlinyje dar po įvartį pelnė Danielis Jamesas ir B. Fernandesas. 73-ąją minutę paskutinį mačo įvartį mušė Stuartas Dallasas.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Brighton“ ir „Sheffield United“ sužaidė 1-1, o Birmingamo „Aston Villa“ 3-0 sutriuškino „West Bromwich Albion“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)