Šauktiniai Pietų Korėjoje privalo ištarnauti dvejus metus, tačiau 27-erių futbolininkui padaryta išimtis įvertinus jo nuopelnus 2018 metais prisidėjus prie šalies rinktinės triumfo Azijos žaidynėse.

Tiesa, jam vis tiek reikėjo pereiti sutrumpintus apmokymus, o per ateinančius trejus metus S. Heung-minas dar turės skirti 544 valandas visuomeniniams darbams.

Pratybas geriausias šalies futbolininkas baigė su pagyrimu – iš 157 jūrų pėstininkų apmokymų dalyvių jo rezultatai buvo įvertinti geriausiai.

„Visi buvo vertinami vienodai sažiningai, karininkai pažymėjo, kad pratybose jis dirbo uoliai ir atsakingai“, – sakė dalinio, kuriame buvo apmokomas S. Heung-minas, atstovas.

Naujokams per apmokymus teko susidurti su ašarinėmis dujomis, eiti į žygius ir mokytis naudotis ginklais. S. Heung-minas surinko maksimalų balų skaičių vertinant psichologinį pasiruošimą, taip pataikė į taikinį visus 10 kartų šaudymo pratybose.

Son Heung-minas

Atskridęs į Seulą Jose Mourinho auklėtinis turėjo dvi savaites izoliuotis, tas pats jo laukia ir grįžus atgal į Londoną. Gali būti, jog dėl to S. Heung-minas ne iš karto galės padėti savo komandai, kuomet „Premier“ lyga atnaujins kovas. Tai tikimasi padaryti kitą mėnesį.

Nuo 2015 metų „Tottenham Hotspur“ rungtyniaujantis korėjietis šiame sezone visuose turnyruose per 21-erias rungtynes pelnė 9 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)