Jau 13 min. svečiai traukė kamuolį iš savo vartų tinklo, kai jų gynėjų klaida pasinaudojo Stuartas Dallasas. Tiesa, 25 min. „Tottenham Hotspur“ saugas Son Heung-Minas rezultatą išlygino, bet baigiantis kėliniui šeimininkai surengė dar vieną rezultatyvią ataką, kurią tiksliu smūgiu užbaigė Patrickas Bamfordas.

Antroje rungtynių dalyje kelis kartus arti tikslo buvo „Tottenham Hotspur“ puolėjas Harry Kane'as, tačiau rezultatyviausiam „Premier“ lygos žaidėjui nepavyko papildyti savo įvarčių sąskaitos. Du H. Kane'o įvarčiai buvo neįskaityti po VAR peržiūros, o kartą po jo galingo smūgio „Leeds United“ išgelbėjo skersinis.

Baigianti rungtynėms svečiai iš Londono vis didesnėmis pajėgomis veržėsi į puolimą, bet galiausiai patys buvo nubausti. 84 minutę „Leeds United“ puolėjas Rodrigo tiksliu smūgiu įtvirtino šeimininkų pergalę.

Po šių rungtynių 50 taškų turinti „Leeds Unites“ Anglijos „Premier“ lygoje pakilo į 10 vietą. Tuo metu per 35 rungtynes 56 taškus surinkusi „Tottenham Hotspur“ ekipa čempionate žengia 6-oje pozicijoje. Nuo 4-oje vietoje, suteikiančioje teisę kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygos atrankos varžybose, esančios Londono „Chelsea“ komandos ji atsilieka 5 taškais. Be to, „Aristokratai“ yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Į nugarą „Tottenham Hotspur“ ekipai alsuoja ir „Liverpool“. Jurgeno Kloppo auklėtiniai atsilieka 2 taškais, bet yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau, nei jų varžovai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)