Mergina vėjo tunelyje gaudė skraidžiusius lapelius, tada spaudė juos prie plastikinės oro tunelio sienos ir tokiu būdu nulėmė varžybų poras.

Feisbuke vykusios transliacijos komentaruose futbolo gerbėjai stebėjosi dėl tokio LFF sprendimo pasirinkti vulgaroką būdą traukti burtus.

Mergina buvo filmuojama iš apačios, todėl burtų stebėtojų kompiuterių ekranuose nuolat švytravo menkokai pridengtos jos šlaunys: ji mūvėjo trumpus juodus šortus ir vilkėjo baltus, surištus marškinėlius, kurie apnuogino merginos pilvą.

Beje, ceremonijos metu neišvengta nesusipratimų: į taurės turnyrą užsiregistravo dvi Kazlų Rūdos komandos: II lygos ekipa „Šilas“ ir Kauno apskrities čempionate startuosianti „Kazlų Rūda“ (Kauno AFF, III lyga).

Ištraukus „Šilą“ po kelių minučių mergina sugriebė ir FK „Kazlų Rūdos“ lapelį, tačiau burtų traukimo ceremonijai vadovavęs LFF atstovas spaudai Justas Kontrimas pagalvojo, kad tai ta pati „Šilo“ komanda ir paprašė merginos „Kazlų Rūdos“ lapelį paslėpti prie jau ištrauktų komandų krūvos.

Tokiu atveju „Kazlų Rūda“ taip ir nesužinojo savo varžovo taurės turnyre. Kol kas LFF nepateikė taurės turnyro I ir II etapo suskirstytų porų.

Ironiškai į visą šią situaciją pažvelgė garsus futbolo komentatorius Nerijus Kesminas.

„Mano komentarų čia nereikia. Ėjo 2019-ieji mūsų eros metai“, – šaipėsi jis.

Prabėgus keliolikai minučių po burtų traukimo ceremonijos vaizdo įrašas buvo pašalintas iš LFF feisbuko paskyros.

Į šio sezono taurės varžybas iš viso užsiregistravo 62 klubai. Praėjusiais metais turnyre dalyvavo 48 komandos, o 2017 metais jų skaičius siekė 44.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)