"Į Lodzę nuvykau keturioms dienoms. Dabar 2-3 dienas lauksiu naujienų ir po to, pasitaręs su agentu, priimsiu sprendimą. Galbūt vyksiu ten, galbūt ir ne. Daugiausiai priklausys ne nuo manęs, o nuo klubo norų.

"Widzew" ekipos treneriai apie mane atsiliepė gerai, bet dar norėtų pamatyti žaidžiantį draugiškose rungtynėse", - tinklapiui Futbolas.lt po sakė žaidėjas.

Pasiteiravus, ar yra galimybių kitą sezoną vėl išvysti jį "Vėtros" ekipoje, T. Kijanskas neatmetė tokio varianto. Visgi žaidėjas užsiminė, kad neaiškios Vilniaus klubo kito sezono ambicijos.

"Nenorėčiau užbėgti įvykiams už akių, bet viskas linksta link to, kad neliksiu. Dauguma žaidėjų yra be kontraktų, kai kurių lyderių gali nelikti, todėl kitų metų "Vėtra" gali atrodyti visai kitaip.

Gal Vilniaus klubas pasiūlys geras sutarties sąlygas ir pasiliksiu. Tačiau kol kas šansų tam mažai", - atviravo futbolininkas.

Geriausio Lietuvoje žaidžiančio futbolininko rinkimuose T. Kijanskas užėmė trečiąją vietą ir buvo vienintelis į dešimtuką patekęs gynėjas.

"Šis sezonas vienas iš sėkmingesnių mano futbolininko karjeroje. Ankstesni sezonai nebuvo tokie prasti, tačiau šiemet pelniau 11 įvarčių, todėl buvau labiau pastebėtas. Nors mūsų tiesioginis darbas yra apsiginti nuo įvarčių. Aišku, malonu ir įmušti", - kuklinosi šiemet Lietuvos rinktinėje debiutavęs žaidėjas.

T. Kijansko teigimu, "Vėtros" iškovota antroji vieta lygoje - geras pasiekimas.

"Reikėtų pasidžiaugti už komandą, nes mums nebuvo sudarytos idealios sąlygos kovoti dėl čempionų titulo. Turėjome labai gerą kolektyvą ir iškovojome sidabrą".

Su "Vėtra" gali atsisveikinti ir antras tarp Lietuvoje žaidusių gynėjų rinkimuose buvęs bei vienuoliktas apskritai likęs Algis Jankauskas.

Vilniaus klubo kapitonas džiaugėsi šio sezono pasiekimais, bet tikino apie ateitį dar negalvojantis.

"Sezonas buvo tikrai geras. Įmušiau keletą įvarčių, su komanda pasiekėme maksimumą tiek A lygoje, tiek Europos taurėse. Mano sutartis su "Vėtra" baigiasi. Kol kas nežinau, kur būsiu ir ką darysiu. Dar nieko neplanuoju", - kalbėjo A. Jankauskas.