Pasak britų leidinio „The Sun“, 67-erių metų treneris iš Prancūzijos artimiausiu metu pasirašys naują dvejų metų sutartį su „Arsenal“. A. Wengeras liks savo pareigose net jeigu „kanonieriai“ ir nepateks į kito sezono Čempionų lygos turnyrą.

Klubo struktūroje atsiras sporto direktoriaus pareigybė. Pastarasis bus atsakingas už futbolininkų transferų politiką.

„Arsenal“ savininkai ir vadovai yra pasirengę klubo fanų protestams po to, kai bus oficialiai paskelbta apie pratęstą kontraktą su A. Wengeru.

A. Wengerui tai jau yra 21-as sezonas „Arsenal“ klube. Jis su auklėtiniais tris kartus tapo „Premier“ lygos čempionais (1998, 2002 ir 2004 metais) ir šešis sykius iškovojo Anglijos taurę (1998, 2002, 2003, 2005, 2014 ir 2015 metais).

Šiuo metu „Arsenal“ Anglijos čempionate užima šeštą vietą. Juos 7-yni taškai skiria nuo 4-os pozicijos, kuri suteikia teisę žaisti Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)