36-erių „Arsenal“ legenda teigia, kad niekas negali talentu prilygti Lioneliui Messi, netgi C. Ronaldo.

Nors geriausiu metų žaidėju šiemet buvo išrinktas Madrido „Real“ lyderis, tačiau jis nublanko prieš L. Messį pasaulio čempionate. Argentinietis ne tik žaidė finale, bet už savo pastangas gavo ir „Auksinio kamuolio“ prizą, skirtą geriausiam turnyro žaidėjui.

„L. Messi yra geriausias pasaulio žaidėjas, bet aš gerbiu ir visą C. Ronaldo įdėtą darbą“, - BBC laidoje buvusiam „Manchester United“ gynėjui Rio Ferdinandui sakė prancūzas.

„Messi tiesiog yra aukščiausiame lygyje. Vaikams smagu stebėti du vyrukus – vieną, kuris yra gavęs retą dovaną, kitą – viską pasiekusį atkakliu darbu“.

„Louisas Saha man sakydavo, kad Ronaldo buvo sunkiausiai dirbantis žaidėjas „Man United“ komandoje. Nesakau, kad Messi nedirba sunkiai, bet jam tai labiau įgimta.“

„Jų mentalitetas identiškas, tačiau Ronaldo turi dirbti itin sunkiai, kad pasiektų viršūnę. Tuo jie ir skiriasi“, - skirtumus įžvelgė futbolininkas.

Niujorko „Red Bulls“ komandoje žaidžiantis prancūzas apsvarstė ir urugvajiečio L. Suarezo ateitį Barselonoje. Ispanų grandė puolėją už 88 mln. eurų įsigijo iš „Liverpool“ klubo.

„Jis turi viską. Jis arogantiškas gerąja prasme. Jis gali atlikti puikius šūvius iš toli ir įmušti galva“, - naująjį katalonų pirkinį gyrė Th. Henry.

„Jis turi ir tą baisiąją žaidimo pusę, bet aš to nepavadinčiau sukčiavimu. Jis žino, kaip pelnyti įvarčius. Pamatėme tai rungtynėse su Anglija. Jie suteikė jam du šansus ir jis įmušė du įvarčius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)