Bene didžiausia įtampa šių komandų stovyklose tūnojo balandžio ir gegužės mėnesiais, kuomet per juos šios dvi ekipos susitiko net keturis kartus.

Po visų šių rungtynių „Real“ ekipos vadovybei kilo įtarimų dėl galimo „Barcelona“ komandos sukčiavimo bei „Camp Nou“ stadione esančio rasizmo protrūkio, kurio pasėkoje Madrido ekipos futbolininkai prarado koncentraciją ir susikaupimą.

Nepaisant to, „Los Blancos“ liejo nepasitenkinimą ir pačių Barselonos miesto ekipos futbolininkų demonstruojamu žaidimu, kuris jiems labiau priminė „aktorių būrelį“.

Taigi, nesenai spaudoje pasirodė panašūs kaltinimai, į kuriuos „Barcelona“ klubo prezidentas Sandro Roselli parengė atsakymą.

„Mes nekalti, kad šis sezonas „Real“ klubui nesusiklostė taip, kaip jie norėjo. Mums jų kaltinimai visiškai neįdomūs, kadangi jie neturi pagrindo“, - sakė „Barcelona“ klubo prezidentas. - Be abejonės, mus nedžiugina šitokie „Real“ ekipos vadovų išsišokimai, todėl jei tai ir toliau tęsis, išspręsime šį reikalą visiems laikams ir jie dėl šito labai pasigailės“.

„Būti čempionais – nėra nusikaltimas, todėl jei jie nori pasiekti kažko panašaus, tegu imasi veiksmų ir netuščiažodžiauja. Kuomet jie skirs dėmesį savo daržui ir paliks ramybėje svetimus, tuomet gal ir bus galima „Real“ klubą dar kada nors vadinti čempionu.

Visų pirmiausia - atvėskite, o po to pamąstykite apie tolimesnius naujo sezono planus. Žinoma, tai darykite nekaltindami mūsų dėl savo pačių neišspręstų problemų“, - baigė S. Roselli.