- Per savo trumpą karjerą jau spėjai pažaisti trijose A lygos komandose – „Vilniuje“, Vilniaus „Vėtroje“, Pakruojo „Kruojoje“. Kur labiausiai patiko?

– „Vėtroje“. Buvo labai geras kolektyvas, stipri komanda. Buvo tikrai smagu. Gaila, kad „Vėtra“ iširo, nes jai atstovavo pajėgūs žaidėjai.

- 2009 metais geriausio Lietuvoje žaidžiančio jauno futbolininko rinkimuose užėmei antrąją vietą, o pernai šioje nominacijoje jau buvai pirmas. Kada įvertinimas buvo labiau netikėtas – pernai ar užpernai?

- Iš tiesų ir 2009, ir 2010 metais nesitikėjau tokių aukštų vietų. Aš žaidžiu ne dėl to, kad rinkimuose triumfuočiau. Futbolas – komandinė sporto šaka, todėl svarbiausia, kokią vietą užima tavo atstovaujama ekipa. Darau viską, kad komandos rezultatai būtų kuo geresni.

– Neseniai su „Sūduva“ pasirašei sutartį dvejiems metams. Kodėl pasirinkai Marijampolės klubą?

- Todėl, kad Marijampolėje puikios sąlygos tobulėti. Geros treniruočių sąlygos, pajėgi komanda. Pagaliau norisi tapti ir Lietuvos čempionu.

- Ar turėjai pasiūlymų iš kitų A lygos klubų?

– Turėjau. Tačiau dabar nenorėčiau jų įvardyti.

- Gal „Sūduvos“ strategas Virginijus Liubšys užsiminė, kokį vaidmenį tau numato komandoje?

– Ne, treneris apie tai su manimi nekalbėjo. Tačiau aš tikiuosi pateisinti jo pasitikėjimą ir daug žaisti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją