Šį kartą į metų juokingiausių epizodų rinkinį, pavadintą „Futbolo komedija 2012“, pateko ir vienas vaizdelis iš Lietuvos A lygos rungtynių. Kuriozo autoriumi tapo Pakruojo „Kruojos“ puolėjas Rostyslavas Diakivas, kuris mače su VMFD „Žalgiriu“ po 95 min. pelnyto įvarčio ne tik nusivilko marškinėlius, bet ir išbėgo džiaugtis į šalia esančią statybų aikštelę. Už tai jis buvo nubaustas geltona kortele, o „Kruojai“ LFF skyrė 500 Lt baudą.

Primename, kad 95 min. vartininkas Marius Rapalis, mėgindamas išspirti kamuolį toliau nuo savo vartų, pataikė į R. Diakivą ir praleido netradicinį įvartį, o svečiai šventė kiek nelauktą pergalę rezultatu 2:0.

Svetainės tvgolo.com rinkinyje „Futbolo komedija 2012“ šį epizodą galite pamatyti nuo 2 min. 15 sek.:

Į jį pateko ir tokios žvaigždės kaip Mario Balotelli, Zlatanas Ibrahimovičius, Ronaldinho, seras Alexas Fergusonas, Luizas Felipe Scolari ir kiti.

Viso epizodo vaizdo įrašas - kuriozinis R. Diakivo įvartis ir jo šventimas:

„Cirkas tik be gyvūnų“ - taip šį epizodą pakomentavo svetainės futbolo.tv komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)