Kiekvienose rungtynėse vidurio saugas atiduoda net daugiau nei visas jėgas.

„Vienas svarbiausių dalykų futbole – noras ir kovingumas“, - tinklalapiui Futbolo.TV pasakojo K. Chvedukas. – Aikštėje reikia visiškai išsikrauti ir tai daryti visas 90 minučių. Privalai atiduoti visas jėgas. Ar būdamas marijampolietis jaučiu didesnį palaikymą tribūnose? Galbūt. Tikrai malonu, kai žiūrovai įvertina tavo pastangas, tai suteikia dar daugiau motyvacijos“.



 

A lygoje vienas „Sūduvos“ lyderių debiutavo dar 2008 metais, o pagrindinėje sudėtyje įsitvirtino jau kitame sezone. Savo kokybišku žaidimu publiką stebinęs perspektyvus vidurio saugas, netruko atkreipti į save Lietuvos U-21 rinktinės trenerių dėmesio bei sulaukęs šanso pasiuntė kamuolį į pačios Portugalijos, su tokiomis žvaigždėmis kaip Fabio Coentrao priešakyje, vartus.

Prieš kurį laiką K .Chvedukas sulaukė trenerio Csabos Laszlo pasitikėjimo bei į aikštę žengė vilkėdamas ir nacionalinės rinktinės marškinėlius. Pasak jo, tai – vienas įsimintiniausių gyvenimo įvykių.

„Tai buvo tikrai nuostabu, nes kiekvienas žaidėjas svajoja vieną dieną žaisti nacionalinėje rinktinėje. Vien dėl to verta stengtis ir žaisti futbolą“, - kalbėjo jis.

K. Chvedukas su Futbolo.TV taip pat kalbėjosi apie karjeros pradžią, sportininkams „uždraustus“ vaisius ir ateities tikslus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)