DELFI žiniomis, Prie jau etatiniais vadinamų futbolo čempionato komentatorių – Nerijaus Kesmino ir Tautvydo Meškonio – šią vasarą jungiasi ir jaunosios kartos komentatorių atstovas Rytis Vyšniauskas.

Iki šiol Lietuvos sporto gerbėjams R. Vyšniausko balsas dažniausiai būdavo girdimas per krepšinio rungtynes.

Šį sezoną 25-erių vilnietis vienas ir poroje su Linu Kunigėliu komentavo visą „Tete-a-Tete Casino LKL“ čempionatą, praėjusį rudenį LRT radijo klausytojams tiesiogiai nušvietė Europos vyrų krepšinio čempionato kovas iš Rygos.

R. Vyšniauskas futbolo komentavime nėra visiškas naujokas. Aktyviai populiariausia pasaulyje sporto šaka besidomintis vilnietis anksčiau yra komentavęs Lietuvos futbolo A lygos kovas, tačiau pripažįsta, kad darbas elitinių pirmenybių metu jam taps rimtu ir nauju iššūkiu.

Šiems trims komentatoriams per rungtynes talkins ir buvęs futbolininkas, futbolo ekspertas Žydrūnas Grudzinskas, į pagalbą čempionatą nušviesiantys komentatoriai planuoja pasikviesti ir kitų futbolo specialistų.

Čempionatas Prancūzijoje, kuriame pirmą sykį istorijoje kovos 24 pajėgiausios Senojo žemyno rinktinės, truks visą mėnesį ir finišuos liepos 10 dieną finalu Paryžiuje. Čempionato nugalėtojos titulą gins Ispanijos rinktinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)