Ispanijos rinktinė 4-0 sutriuškino Ukrainos nacionalinę komandą, o 17-metis Ansu Fati tapo ne tik jauniausiu visų laikų ispanų starto sudėties žaidėju, bet ir jauniausiu įvarčio autoriumi.

Iš Bisau Gvinėjos kilęs puolėjas pelnė trečiąjį Ispanijos rinktinės įvartį 32-ąją minutę. 3-ąją ir 29-ąją minutėmis pasižymėjo Sergio Ramosas.

84-ąją minutę įvartį pridėjo Ferranas Torresas.

A. Fati panašius rekordus gerina jau kurį laiką. Praėjusį sezoną „Barcelonos“ atstovas tapo jauniausiu įvarčio autoriumi šiame klube, o taip pat ir jauniausiu žaidėju, pasižymėjusiu UEFA Čempionų lygoje.

Ispanija tapo vienvalde savo grupės lydere, nes Vokietija 1-1 sužaidė su Šveicarija.

Kaip ir A. Fati, sekmadienį antras savo rungtynes nacionalinėje komandoje žaidė „Liverpool“ dešiniojo krašto gynėjas Neco Williamsas, kuris pakilęs nuo suolo išplėšė Velsui dramatišką pergalę.

19-metis futbolininkas 94-ąją minutę galva nukreipė kamuolį į vartus ir leido Velso rinktinei 1-0 nugalėti Bulgarijos nacionalinę ekipą.

Praėjusį sezoną N. Williamsas pagrindinėje „Liverpool“ komandoje sužaidė 11 rungtynių. Šį sezoną jis klube turėtų sudaryti konkurenciją Trentui Alexanderiui-Arnoldui.

Kitose sekmadienio rungtynėse Rusija 3-2 pranoko Vengriją, Graikija 2-1 nukovė Kosovą, Suomija 1-0 palaužė Airiją, Slovėnija 1-0 įveikė Moldovą, o Farerų Salos 1-0 įrodė pranašumą prieš Andorą.

Kaimynai latviai 1-1 sužaidė su Malta, o Serbija ir Turkija išsiskyrė be įvarčių 0-0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)