„Visada tikėjome savo vizija. Tad tas faktas, kad Justas tapo Trakų komandos lyderiu ir kandidatu į Lietuvos nacionalinę rinktinę, o keli žaidėjai po kelerių metų pasieks tą patį – mūsų nė kiek nestebina“, – pasakojo pagrindinis stovyklos organizatorius Talentų futbolo akademijos direktorius Virmantas Lemežis.

Rugpjūčio 17-21 dieną įvyksiančioje stovykloje patarimais dalinsis prieš trylika metų kartu su Tomu Danilevičiumi „Livorno“ klube žaidęs, o pastaruoju metu Kuveite AC „Milan“ akademijoje techniniu direktoriumi dirbantis Patrizio Billio.

„Patrizio pernai buvo su mumis. Galiu drąsiai pasakyti, kad tai yra aukščiausio lygio specialistas. Svarbiausia, kad jis pas mus atvykdamas turi aiškius tikslus ir lūkesčius“, – teigė V. Lemežis.

„Dar prieš atvykdamas į jūsų šalį pirmą kartą, jaučiau, kad apie ją nemažai žinau. Dabar mano žinios dar didesnės. Svarbiausia, kad turėsiu galimybę pamatyti, kaip per metus patobulėjo „TFA-Milanas“ akademijos auklėtiniai“, – kalbėjo AC „Milan“ techninis direktorius.

„Mano ir visos TFA trenerių komandos esminė užduotis Lietuvoje – perteikti itališko futbolo paslaptis jauniesiems talentams. „Milan“ klubas per kelis dešimtmečius yra ištobulinęs išskirtinę vaikų ugdymo metodiką, kurią atsakingai galiu pavadinti esančia viena geriausių pasaulyje. Kitas, ne ką mažesnis mūsų tikslas – įdėmiai stebėti individualių vaikų pasirodymą stovyklos metu , - dėstė P. Billio, pridūręs, jog akademijos futbolo stovykloje dalyvauti gali tiek pirmus žingsnius futbole žengiantys, tiek jau ilgiau sportuojantys jaunieji futbolininkai.

„Mūsų stovykloje gali dalyvauti vaikai nuo 6-erių iki 16-os metų, kurie nori išbandyti Itališko futbolo subtilumus kartu su Patrizio bei TFA treneriais. Stovyklos metu vaikai ne tik sportuos, bet ir pramogaus ir tobulins savo anglų kalbos žinias su „Language Training Solutions“ puikiomis dėstytojomis“, – sako V. Lemežis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)