Nuo pat karjeros Ispanijoje pradžios traumų kamuotas E. Hazardas pelnė įvartį po daugiau nei metų pertraukos, o „Real“ namie 4:1 įveikė „Huesca“ vienuolikę.

29-erių belgas pasižymėjo 40-ąją minutę – pirmąjį susitikimo įvartį mušęs saugas nuginklavo varžovų vartininką tolimu smūgiu į kairį viršutinį vartų kampą.

Pernai vasarą į „Real“ už 100 milijonų eurų persikėlęs E. Hazardas šiame klube įmušė tik antrąjį savo įvartį – pirmasis buvo pelnytas 2019-ųjų spalio 5-osios akistatoje su „Granada“.

Per du sezonus Madride futbolininkas yra sužaidęs 24 rungtynes. Šeštadienio mačas su „Huesca“ jam buvo pirmasis nuo liepos, kurį atletas pradėjo startinėje sudėtyje.


45-ąją ir 54-ąją minutėmis po įvartį pridėjo Karimas Benzema ir Federico Valverde, o svečiams paguodos įvartį 75-ąją minutę pelnė Davidas Ferreiro.

Per pridėtą rungtynių laiką „karališkojo“ klubo pergalę įtvirtino dar vienas K. Benzema įvartis.

Per 7 turus 16 taškų „La Liga“ pirmenybėse surinkę Zinedine‘o Zidane‘o auklėtiniai turnyrinėje lentelėje užima pirmąją vietą.

„Real“ lyderis K. Benzema per 7 mačus jau pelnė 3 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)