O. G. Solskjaeras „Old Trafford“ stadione vietos klubo garbę kaip žaidėjas gynė 11 sezonų ir pelnė pergalingą įvartį 1999 metų Čempionų lygos finale. 45 metų specialistas iš Norvegijos stos prie „Manchester United“ vairo šiam užimant „Premier“ lygoje 6 vietą.

„Manchester United“ yra mano širdyje ir tiesiog nuostabu sugrįžti į komandą šiame vaidmenyje, – kalbėjo O. G. Solskjaeras. – Nekantrauju pradėti darbą su nepaprastai talentinga ekipa ir personalu“.

Treneriui, kuris mėnesio pradžioje buvo pasirašęs sutarti su norvegų klubu „Molde“, padės Mike'as Phelanas. Pastarasis grįžta į trenerio asistento pareigas po pertraukos – anksčiau dirbo su Seru Alexu Fergusonu.

Kiti du J. Mourinho asistentai – Michaelas Carrickas ir Kieranas McKenna – tęs pradėtą darbą.

Pirmasis išbandymas O.G. Solskjaerui bus rungtynės su „Cardiff“ šeštadienį.

„Ole yra klubo legenda su didžiule patirtimi – tiek aikštėje, tiek trenerio kėdėje, – teigė klubo viceprezidentas Edas Woodwardas. – Jis gyvena ir kvėpuoja ta pačia klubo kultūra. Esame labai laimingi, kad jis grįžta. Esame tikri, kad jis su naujuoju asistentu suvienys žaidėjus ir sirgalius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)