„Glazgo „Celtic“ vardas kalba pats už save. Tai yra labai didelis, garsus klubas, nuolatinis savo šalies čempionas, kasmet žaidžiantis Čempionų ar Europos lygoje. Jie turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje, ne tik Dižiojoje Britanijoje. Bus labai įdomu, tai bus nuostabi patirtis, – kalbėjo I. Kardumas. – Laukiu šių rungtynių, stengsimės padaryti viską, ką galime, ir pradžiuginti savo aistruolius.“

Kroatą „Sūduvos“ aistruoliai išrinko geriausiu marijampoliečių žaidėju per 3 iš 6 šio sezono rungtynių Europos taurių turnyruose. Pirmą kartą taip nutiko po atsakomųjų rungtynių su APOEL Nikosijoje, vėliau – po abiejų mačų su Jūrmalos „Spartaks“.

„Su „Spartaks“ buvo svarbu išsaugoti mums naudingą rezultatą iš Rygos, todėl galime būti patenkinti. Nekalbėsiu daug apie tai, mums buvo svarbiausia namie išsaugoti „sausus“ vartus ir bandyti laimėti. Bandėme, nelaimėjome, bet rezultatas mums vis tiek yra geras. Dabar šios rungtynės jau praeitis“, – tvirtino „Sūduvos“ vartininkas.

Dabar visos I. Kardumo mintys sutelktos į artėjančias rungtynes su Škotijos čempionais.

„Šios rungtynės reiškia labai daug „Sūduvos“ klubui, tiek klubas, tiek žaidėjai stengsis pasirodyti gerai ir sieks gero rezultato, – teigė kroatas. – Manau, per šiuos 2,5 metų įrodėme, kad jokia komanda negali tikėtis, kad atvyks čia ir jai bus lengva, kad mes kažko nedarysime, neatiduosime visų jėgų ir nesieksime gero rezultato.

Čia buvo Razgrado „Ludogorec“, „Sion“, Soligorsko „Šachtior“, APOEL. Žaisdami su jais įrodėme, kad galime kovoti su tokio kalibro komandomis.“

Bilietai į „Sūduvos“ – „Celtic“ rungtynes kainuoja 8-15 eurų, tačiau brangiausių – kainuojančių 15 eurų – pavienių bilietų „Arvi“ arenos pagrindinės tribūnos C, D ir F sektoriuose likę tik 16. E sektoriuje laisvų vietų nebėra, o futbolo gerbėjai jau baigia užpildyti ir B bei G sektorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)