Nepaisant šios netekties „Sūduva“ sėkmingai gynėsi nuo varžovų atakų iki tol, kol paskutinę rungtynių minutę į Marijampolės klubo vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį realizavę aikštės šeimininkai išlygino rezultatą ir išplėšė pratęsimą, kuriame savo pranašumo nė viena komanda nesugebėjo. O 11 metrų baudinių serijoje pergalę šventė FK „Turnovo“ - 5:4.

Po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Darius Gvildys kalbėjo:

„Komentuoti tokias rungtynes – sunku. Šiandien vaikinai žaidė gerai, tiesio gaila, kad taip įvyko. Belieka pasveikinti FK „Turnovo“ komandą. Manau, kad „Sūduva“ nusipelnė patekti į kitą etapą. Mus nuo jos skyrė 20 sekundžių, bet buvo paskirtas 11 metrų baudinys“.

Po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje „Sūduvos“ gynėjas italas Maximiliano Ugge kalbėjo:

„Kol žaidėme 11 prieš 11, turėjome pranašumą, žaidėme geriau nei varžovai. Tačiau tai futbolas ir nutikti gali bet kas. Mes beveik valandą atsilaikėme žaisdami dešimtyje, bet pralaimėjome 11 metrų baudinių seriją. Apie ją – nėra ką komentuoti, nes viskas jau baigta ir niekas nebepasikeis“.

Primename, kad lemiamu tapo nesėkmingas Povilo Leimono smūgis, kurį atrėmė vartininkas. Kiek anksčiau į vartus nepataikė Gytis Urba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)