Pirmajame kėlinyje „Sūduva“ nuo pirmųjų minučių buvo gerokai aktyvesnė ir jau 8 min. išsiveržė į priekį, kai po Mihreto Topčagičiaus perdavimo kamuolį galva į vartus pasiuntė Renanas Oliveira. Tai buvo pirmasis brazilo įvartis atstovaujant „Sūduvai“.

Vėliau geras progas pasižymėti turėjo M. Topčagičius ir Aleksandras Živanovičius, tačiau abiems futbolininkams pritrūko tikslumo. „Panevėžys“ galėjo išlyginti rezultatą baudos smūgiu, kai svečių futbolininko pasiųstas kamuolys pataikė į „Sūduvos“ vartų virpstą.

Iš karto po pertraukos vėl arti įvarčio buvo M. Topčagičius, tačiau puolėjui dar kartą pritrūko tikslumo. Kėlinio viduryje pavojingai smūgiavo Robertas Vėževičius, Josipas Tadičius, bet ir vėl sėkmė šypsojosi svečiams.

Rungtynių pabaigoje „Panevėžys“ bandė surengti marijampoliečių vartų šturmą, tačiau didesnio pavojaus prie Ivano Kardumo vartų nesukūrė ir baigė savo pasirodymą SHARP LFF taurės turnyre.

Turnyro pusfinalyje rugsėjo 17 d. 18.30 val. „Sūduva“ savo aikštėje priims Vilniaus „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)