Prieš metus juodkalnietis „Sūduvos“ ir „Crvena zvezda“ dvikovas stebėjo iš tribūnų ir tik vėliau prisijungė prie Lietuvos čempionų ekipos. Šiemet 24 metų futbolininkas tikisi jau pats būti įvykių sūkuryje.

Paaiškėjus, kad įvyks dar vienas Belgrado ir Marijampolės klubų susitikimas, J. Čadjenovičius sulaukė ir Serbijos žiniasklaidos skambučio.

„Teko duoti interviu, papasakoti, ką galvoju apie būsimas rungtynes, – sakė juodkalnietis. – Mačiau, kad Serbijos žiniasklaida rašė ir apie mūsų rungtynes su „Kauno Žalgiriu“, mumis yra domimasi.“

Serbų tinklalapis „Telegraf“ savo straipsnyje iš karto pažymėjo, kad „Sūduvos“ saugas yra „Partizan“ auklėtinis.

Jovanas Čadjenovičius Serbijos žiniasklaidoje

Vis dėlto pats futbolininkas sako, kad rungtynės su stipriausiu Serbijos klubu jam yra ypatingos ne tik dėl šios priežasties.

„Pastarąjį kartą su „Crvena zvezda“ žaidžiau atstovaudamas Čačako „Borac“. Nesvarbu, kad esu „Partizan“ auklėtinis, man tiesiog patinka su jais žaisti, kai kuriuos žaidėjus ir pats pažįstu. Žaisti su gerais varžovais visada yra įdomu, – teigė J. Čadjenovičius. – Be jokių abejonių, mūsų varžovai yra labai stipri komanda, jie tą įrodė Čempionų lygoje praeitą sezoną. Gerbiame varžovus, tačiau savo aikštėje jiems nusileisti tikrai neketiname. Svarbu kovoti visiems kartu ir prieš atsakomąsias rungtynes turėti teigiamą rezultatą. Aišku, bus sunku, tačiau darysime viską, ką galime, kad pasiektume savo tikslą.“

Juodkalnietis teigė, kad rungtynių laukia geros nuotaikos, o papildomai kovoti motyvuos ir į Marijampolę atvyksianti šeima.

„Nekantraudami laukiame rungtynių. Mums buvo labai svarbu įveikti „Kauno Žalgirį“ ir per tas rungtynes žaidėme tikrai gerai. Tad galime teigti, kad esame geros formos ir pasirengę Čempionų lygai, – svarstė saugas. – „Crvena zvezda“, mano nuomone, šiemet yra kiek silpnesnė nei buvo pernai. Be to, ką tik pasikeitė dar keletas jų žaidėjų, dar neprasidėjo Serbijos čempionatas. Manau, jie mus gerbia, bus pasirengę 100 proc rungtynėms ir sieks pergalės, tačiau mes taip pat turime savo tikslų ir žiūrėsime, kas iš to išeis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)