„Prisimenu, kaip, berods, 2013 metais žiūrėjau jų rungtynes su „Barcelona“ Glazge. Jie laimėjo 1:0 ar 2:0 prieš Lionelį Messi ir visus tuos žaidėjus (iš tikrųjų, „Celtic“ nugalėjo katalonus Čempionų lygoje 2012 metais rezultatu 2:1 – DELFI). Tai buvo netikėta, – kalbėjo puolėjas. – Dabar mes žaisime su jais. Tai yra lyg svajonės išsipildymas. Bus sunkios, bet įdomios rungtynės, reikia mėgautis tokiomis akimirkomis.“

Tris įvarčius į Nikosijos APOEL (Kipras) vartus šiemet įmušęs aukštaūgis futbolininkas tikisi, kad „Sūduvai“ pavyks pasižymėti ir kovojant su „Celtic“.

„Pirmąsias rungtynes žaisime namie. Turime siekti gero rezultato, stengtis įmušti kaip mače su APOEL ir nepraleisti, – svarstė R. Cicilia. – Nežinau, ko tikėtis išvykoje, tačiau tai bus nuostabu. Ir labai sunku. Išvykoje bus daugiau gynybos nei puolimo, todėl namie turime kurti daugiau spaudimo ir stengtis įmušti.“

Lietuvos čempionas laukia, kad per rytojaus rungtynes Marijampolės „Arvi“ futbolo arenos tribūnose bus labai daug žmonių, kurie palaikys „Sūduvą“.

„Visa komanda prižada sunkiai dirbti ir siekti gero rezultato. Tikimės, kad atvyksite į stadioną ir palaikysite mus. Mums tai būtų labai malonu“, – tokiais žodžiais į futbolo gerbėjus kreipėsi puolėjas.

Trečiadienio rytą „Arvi“ arenos pagrindinėje tribūnoje buvo užimtos beveik visos vietos B-G sektoriuose, o aistruoliai pradėjo pirkti bilietus į kraštinius A ir H sektorius. Bilietai į šiuos sektorius kainuoja 10-12 eurų, o į esančius už vartų – 8-10 eurų.

Pasak klubo atstovų, pagal dabartinius duomenis, stadione tikimasi maždaug 5 tūkst. žiūrovų. Iš viso arenos tribūnose yra 6,5 tūkst. vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)