Kongo Demokratinės Respublikos atstovas karjerą pradėjo Kinšasos „Vita Club“, vėliau rungtyniavo Belgijos „Anderlecht“ jaunimo komandoje ir „Beerschot“, Slovakijos „Trencin“ bei Kazachstano „Kaysar“ ekipose. Šiuo metu K. Mbombo priklauso Latvijos „Riga“, kuri ir paskolino puolėją „Sūduvai“.

K. Mombo į Marijampolę atvyko prieš savaitę ir jau „Optibet A lygos“ 1 ture po keitimo žengė į aikštę per rungtynes su „Panevėžiu“. Deja, futbolininkui pasižymėti nepavyko ir teko susitaikyti su minimalia varžovų pergale (0:1).

Vis dėlto 24 metų žaidėjas tikisi, kad pergalės netruks ateiti ir į „Sūduvos“ kiemą.

„Komanda mane priėmė labai gerai, rūbinėje yra labai gera atmosfera, o tokios ekipos turi ir gali žaisti gerai“, – sakė K. Mbombo.

Papildomai domėtis „Sūduva“ prieš atvykstant į Marijampolę afrikiečiui nereikėjo. Pernai Čempionų lygos atrankoje „Riga“ susitiko su Tel Avivo „Maccabi“, o po to tą pačią komandą priėmė „Sūduva“.

„Žaidžiau Latvijoje, ten pakalbėdavome ir apie Lietuvos čempionatą, visi žinojo, kad „Sūduva“ buvo geriausia šalies komanda. Be to, pats žiūrėjau „Sūduvos“ rungtynių su „Maccabi“ transliaciją“, – pasakojo K. Mbombo.

2020-aisiais Latvijos čempionate puolėjas per 21 rungtynes pelnė 12 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Toks rezultatas leido futbolininkui užimti 4-ąją vietą rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše. Puolėjas tikisi, kad džiugins įvarčiais ir „Sūduvos“ gerbėjus.

„Man tikslas yra atiduoti 100 proc. jėgų savo jėgų aikštėje ir treniruotėse, – sakė K. Mbombo. – Stengsiuosi daryti viską, ką sugebu geriausiai, kad komanda gerai pradėtų čempionatą.“

2021 m. A lygos II turo rungtynes „Sūduva“ žais penktadienį 18 val. Marijampolės „Hikvision“ arenos manieže su Kauno rajono „Hegelmann Litauen“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)