Austras per rungtynes su „Panevėžiu“ dirigavo marijampoliečių žaidimui aikštės viduryje ir būtent jis 9 min. įmušė pirmąjį rungtynių įvartį. Mačą „Sūduva“ laimėjo rezultatu 3:1 ir išsaugojo A lygos lyderės poziciją.

„Man tai buvo pirmosios rungtynės po ilgos pertraukos, tad nebuvo lengva. Prieš rungtynes su komanda treniravausi tik 4 dienas, stengiausi iš visų jėgų, bet antrajame kėlinyje jau buvo sunku kvėpuoti, – po rungtynių sakė saugas. – Tikiuosi su kiekviena savaite jaustis vis geriau, o dabar svarbiausia, kad laimėjome ir įsirašėme į savo sąskaitą 3 taškus.“

Kalbėdamas apie savo įvartį, D. Offenbacheris sakė, kad mušdamas į vartus nesirinko kur smūgiuoti.

Vaidas Slavickas iš kairiojo krašto atliko perdavimą, o aš dviem lietimais atlikau smūgį. Nepamenu, ar kažką pagalvojau mušdamas, tiesiog supratau, kad turiu galimybę smūgiuoti, ir smūgiavau. Pasisekė įmušti, komandai tai leido kiek atsipalaiduoti, pasijausti ramiau“, – kalbėjo austras.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pasak „Sūduvos“ saugo, tiek jis, tiek komanda kol kas nėra įgiję geros formos.

„Dabar esu pasirengęs žaisti 60-70 proc. savo galimybių. Kasdien dirbsiu ir, manau, po 1-2 savaičių būsiu pasirengęs žaisti visu 100 proc., – sakė futbolininkas. – Manau, su kiekvienomis rungtynėmis žaisime vis geriau ir kaip komanda. Pirmosios rungtynės yra sunkios, bet manau, kad po poros savaičių jau demonstruosime gerą žaidimą.“

A lygos čempionate „Sūduva“ po 3 turų turi 9 taškus ir lenkia po 6 taškus turinčias Gargždų „Bangos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ komandas.

Kitas rungtynes marijampoliečiai žais birželio 14-ąją 17 val. Vilniuje su „Riteriais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)