Vizos būtinos ne Europos Sąjungos piliečiams, o tokių komandoje netrūksta – baltarusas Vitalijus Gajdučikas, serbas Aleksandras Živanovičius, juodkalnietis Jovanas Čadjenovičius, taip pat ir – strategas kazachstanietis Vladimiras Čeburinas. Vizos reikėtų ir bosniui Semirui Kerlai, tačiau pastarasis traumuotas ir jau kuris laikas negali padėti ekipai.

Visos paraiškos D. Britanijos vizai gauti yra pateikiamos internetu, svetainėje Visa4uk.fco.gov.uk. Pagalbą, susijusią su paraiškų pateikimo procesu, teikia privati kompanija „VFS Global“, turinti savo atstovybes daugelyje pasaulio šalių, ne išimtis – ir Lietuva. Bėda ta, kad pastaroji dirba tik dvi dienas per mėnesį, o „Sūduvos“ atstovus ji galėtų priimti tik rugpjūčio 28 dieną. Vizos padaromos mažiausiai per penkias darbo dienas, tad jas „Sūduvos“ atstovai galėtų atsiimti tik kitos savaitės pradžioje.

Marijampolės klubas buvo priverstas ieškoti alternatyvų. Klubo vadovai nusprendė keliauti į Prancūziją, kur Paryžiuje veikia ypač greitas vizų išdavimo punktas, kuris teoriškai per 24 valandas turėtų suteikti vizas.

Klubo sporto administracijos direktorius Karolis Skinkys patvirtino DELFI portalui, kad pirmadienį popiet „Sūduvos“ atstovai skris į Paryžių, o dokumentus pateiks antradienį ryte.

Pirmasis mačas Marijampolėje baigėsi 1:1.

Glazge „Celtic Park“ stadione atsakomasis mačas prasidės 22 val. Šios poros nugalėtojas pateks į Europos lygos grupių etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)