„Laukia sunkios rungtynės, su „Žalgiriu“ visada būna įtempta kova. Labai svarbu sustabdyti jų atakų lyderius Liviu Antalį ir Tomislavą Kišą, būtent nuo jų prikausto varžovų žaidimas“, – sakė E. Černiauskas.

Vilniečiai į „Sūduvos“ vartus šiemet per 4 rungtynes įmušė 3 kartus ir visus įvarčius pelnė būtent minėtas duetas. T. Kišas pasižymėjo dukart, L. Antalis – kartą.

„Šį sezoną laimėjome 3 iš 4 rungtynių su „Žalgiriu“, tose rungtynėse jų lyderius pristatyti pavykdavo. Analizavome pastarąsias tarpusavio rungtynes ir atlikome šiek tiek pakeitimų mūsų žaidime. Matysime ar jie pasiteisins“, – teigė „Sūduvos“ treneris.

„Žalgiriui“ šiandien dėl surinktų 4 geltonųjų kortelių negalės padėti saugas Victoras Perezas, tuo metu „Sūduva“ tokių nuostolių neturi.

„V. Perezas yra atakuojantis, kuriantis žaidėjas aikštės viduryje, tarpinė grandis tarp gynėjų ir puolėjų. Jo nebuvimas gali kažkiek atsiliepti varžovų žaidimui atakuojant, tačiau vilniečiai turi kuo jį pakeisti“, – tvirtino E. Černiauskas.

Rungtynės LFF stadione Vilniuje sekmadienį prasidės 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją