Po šios pergalės „Žalgiris” tapo vienvaldžiu A lygos lyderiu ir savo sąskaitoje turi 13 taškų, tuo tarpu „Sūduvą” lenkia abu Kauno klubai ir marijampoliečiai šiuo metu žengia ketvirti.

„Pergalė ir trys taškai yra labai svarbu. Žaidė dvi stipriausios šalies komandos ir labai džiugu įveikti čempioną. Po Supertaurės rungtynių sakiau, kad mes nuo varžovų ženkliai atsiliekame. Dabar galiu pasakyti, kad tas skirtumas jau yra nedidelis. Esu patenkintas visų futbolininkų žaidimu. Yra detalių, kurias turime gerinti, bet tai normalu”, – spaudos konferencijoje kalbėjo M. Zubas.

Pergalę sostinės klubui užtikrino Tomislavo Kišo įvartis 26-ąją susitikimo minutę. Tai jau šeštasis kartas, kai kroatas pasižymi šiame čempionate.

„Visi žino „Sūduvos” stipriąsias žaidimo vietas, tačiau visiems kyla klausimas – kaip juos sustabdyti? Manau, kad šį kartą mums tai pavyko, susitvarkėme su jų stiprybėmis. Gerai, kad laimėjome, bet dar turime daug kur dirbti. Turime gerinti fizinį pasiruošimą, tarpusavio supratimą ir kitus aspektus. Nesame pasiekę geriausios formos, kartu dirbame tik šešias savaites”, – atviravo jis.

Tuo tarpu kapitonas Saulius Mikoliūnas pasidžiaugė atmosfera stadione ir gausiu žiūrovų skaičiumi.

„Vyrai buvo nusiteikę ir kiekvienas aikštėje atidavė maksimumą. Labai gera laimėti tokias rungtynes. Taip pat ačiū žiūrovams, kurie gausiai atvyko mus palaikyti. Tikrai buvo labai smagi atmosfera ir jautėsi tikrasis futbolas”, – kalbėjo S. Mikoliūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)