„Didelis ačiū mūsų gerbėjams, kurie puikiai palaikė „Sūduvą“ Rygoje“, – spaudos konferencijoje pareiškė Lietuvos čempionų vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas.

„Sakau atvirai, toks kiekis mus palaikančių žmonių labai nustebino“, – tvirtino pergalingo įvarčio autorius Guilherme Finkleris.

„Atrodė, kad mūsiškių buvo daugiau nei latvių, todėl noriu visiems padėkoti. Jautėmės kaip namuose“, – kalbėdamas su futbolas.lt žurnalistu Luku Gintautu pareiškė Robertas Vėževičius.

Noriu padėkoti atvykusiems gerbėjams, kurie tikrai įnešė savo indėlį. Noriu padėkoti jiems ir paprašyti, kad nenusisuktų, jeigu kas mums nepavyks“, – taip futbolas.lt kalbėjo Vaidas Slavickas.

Nepaisydami geros nuotaikos po pergalės, „Sūduvos“ atstovai teigė, kad darbas dar neatliktas – laukia sunkios atsakomosios rungtynės Marijampolėje rugpjūčio 16-ąją.

„Jūrmalos komanda yra gera, drausminga, o sužaistos dar tik pirmosios rungtynės, – teigė V. Čeburinas. – Pirmųjų rungtynių pradžioje kiek čiupinėjome vieni kitus, vyko žvalgyba. Varžovai sukūrė vieną labai pavojingą progą, bet vėliau mums pavyko žaidimą kontroliuoti.“

„Džiaugiuosi, kad pavyko įmušti ir padėti komandai nugalėti. Pasiekėme labai gerą rezultatą, bet laukia dar 90 minučių kovos, per kurias gali daug visko nutikti“, – treneriui antrino G. Finkleris.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)