Marijampolės ekipoje rungtynes pradėjo Ivanas Kardumas, Vaidas Slavickas, Algis Jankauskas, Aleksandras Živanovičius, Andro Švrljuga, Jovanas Čadjenovičius, Giedrius Matulevičius, Gratas Sirgėdas, Eligijus Jankauskas, Sandro Gotalas ir Robertas Vėževičius. Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė Ignas Plūkas, Marius Činikas, Povilas Leimonas, Dominykas Barauskas, Paulius Golubickas ir Renatas Banevičius.

Žaidimas beveik visą rungtynių laiką vyko Kauno ekipos, kuri stengėsi drausmingai gintis ir kontratakuoti, aikštės pusėje.

Pirmajame kėlinyje „Sūduva“ nepasinaudojo keletu puikių progų pasižymėti, tačiau įvartis vis dėlto krito 37 min., kai S. Gotalo perdavimą R. Vėževičiaus link nesėkmingai nutraukė ir kamuolį į savo vartus nukreipė „Hegelmann Litauen“ gynėjas.

Antrasis rungtynių įvartis buvo pelnytas 76 min., kai P. Golubickas puikiu perdavimu iš aikštės centro išvedė į pavojingą poziciją R. Banevičių, o šis taikliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Kitas kontrolines rungtynes „Sūduva“ Marijampolės „Arvi“ arenos manieže žais sausio 18 d. 17 val. su Rygos RFS.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)