Antradienio vakarą namuose 3:0 „Sūduvą“ sudorojusi „Crvena Zvezda“ gali būti beveik rami dėl patekimo į trečią UEFA Čempionų lygos atrankos etapą.

O ten veikiausiai lauks ne Varšuvos „Legia“, kaip buvo galima tikėtis, o vos 65 tūkst. gyventojų turinčio Slovakijos miesto klubas.

„Spartak“ įveikė Lenkijos čempionus jų pačių tvirtovėje 2:0 ir turi puikias galimybes keliauti tolyn.

„Kelias atviras, – skelbia zurnal.rs. – Iš pradžių „Crvena Zvezda“ išvengė Nikosijos APOEL, o dabar labai panašu, kad nereikės galynėtis ir su lenkais.“

„Sūduvos“ pirmame etape, kuomet eliminuotas APOEL, pateiktą staigmeną serbai vertina kaip likimo dovaną. O Marijampolės komandą po rungtynių Belgrade zurnal.rs pavadino „nepavojinga“.

„Lengvai, galingai ir be problemų“, – pergalę apibūdina blic.rs ir cituoja pirmo įvarčio autorių Lorenco Ebisilio, pasak kurio, rezultatas turėjo būti 5:0.

Tą patį atkartoja novosti.rs.

„Agresyvus, paprastas ir efektyvus žaidimas, pagardintas gražiais įvarčiais. Kelias į kitą atrankos etapą dabar labai platus, galima pradėti viena akimi sekti, kas lauks priešakyje “, – trimituoja Serbijos žiniasklaida.

Tik „Crvena Zvezda“ strategas Vladanas Milojevičius dar bando tramdyti arklius.

„Kai žengsime į aikštę Lietuvoje, rezultatas bus 0:0“, – nepulti džiūgauti anksčiau laiko savo auklėtinius ragina specialistas.

Jeigu „Sūduva“ nesugebėtų sukurti dar vieno futbolo stebuklo, tarptautinis sezonas jai nesibaigtų. Vladimiro Čeburino auklėtiniai keliatų į Europos lygos atrankos varžybų trečią etapą, kuriame lauktų Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) arba „La Fiorita“ (San Marinas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)