Šalies vicečempionė „Barcelona“ pirmosiose naujojo sezono rungtynėse namuose 4-0 sutriuškino „Villarreal“ ekipą.

Katalonai visus reikalus išsprendė per pirmąją mačo pusę, o pirmus du įvarčius 15-ąją ir 19-ąją minutėmis mušė 17-metis Ansu Fati.

35-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavo klubą palikti norėjęs Lionelis Messi, o prieš pat pertrauką svečiai dar ir įsimušė į savo vartus.

Ne ką mažiau užtikrintai savo pirmas „La Liga“ sezono rungtynes sužaidė ir „Atletico“ klubas, kuris namuose 6-1 sutalžė „Granada“.

Fantastiškai Madrido ekipoje debiutavo iš Barselonos šią savaitę atvykęs Luisas Suarezas, kuris išbėgo į aikštę 70-ąją minutę.

Iš pradžių, 72-ąją minutę, urugvajietis vienu pirmųjų prisilietimų prie kamuolio atliko rezultatyvų perdavimą Marcosui Llorentei.

Negana to, 85-ąją ir 90-ąją minutėmis L. Suarezas pats įmušė penktąjį ir šeštąjį „Atletico“ įvarčius.

Prieš klubo naujokui pasirodant aikštėje, įvarčius Diego Simeone kariaunai rinko Joao Felixas, Angelis Correa ir Diego Costa.

Kitose rungtynėse „Levante“ 3-1 įveikė „Osasuna“, „Bilbao Athletic“ 2-1 palaužė „Eibar“, „Sevilla“ 3-1 nukovė „Cadiz“, o „Valladolid“ ir „Celta“ sužaidė 1-1.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)