„Geras oras, gražios vietos, puikus aikštynas. Pirmos keturios dienos buvo labai įtemptos, tokiu pat grafiku dirbsime ir šiandien. Tiesa, rytoj komanda vyks į rungtynes „Chievo“ – „Juventus“, tad bent truputį galės atsipūsti“, – gyvenimo sąlygas trumpai nupasakojo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Vienas treniruočių tipo rungtynes riteriai jau sužaidė, vasario 3 dieną žais dar vienas – su trečioje pagal pajėgumą lygoje dalyvaujančiu „Mantovos“ klubu.

„Pirmasis mūsų varžovas buvo, tarsi, įvadinis. Žaidėme treniruočių tipo rungtynes, kurios, nors ir žaidėme su mėgėjais, atskleidė mūsų spragas ir vietas, kurias pirmiausiai turime taisyti. Dabar laukiame rungtynių su „Mantova“. Bus įdomu“, – pasakojo V.Lemežis.

Su „Trakais“ šiuo metu treniruojasi saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas iš Brazilijos. Ar jis liks komandoje, paaiškės artimiausiu metu.

„Pirmas įspūdis neblogas, bet norisi pamatyti daugiau. Stovyklos pradžioje vienas brazilas centro gynėjas jau dalyvavo, tačiau nusprendėme, kad jis mūsų ekipos nesustiprins“, – dėstė V.Lemežis.

Sezoną „Trakai“ atidarys supertaurės rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“ vasario 28 dieną sostinės „Sportimos“ manieže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)