Kroatas J. Tadičius pripažįsta, kad tokia misija šįkart ypač sudėtinga. Ne tik todėl, kad pasikeitė pati Kroatijos rinktinė, bet ir todėl, kad pretendentų į aukščiausias vietas išties daug.

Kartus su komandos draugu I. Tatomirovičiumi, „Žalgirio“ gynėju iš Serbijos, J. Tadičius aptarė „Euro 2020“ favoritus, realiausius pretendentus į rezultatyviausio žaidėjo vardą, atskleidė, su kuriais čempionato žaidėjais jiems patiems yra tekę žaisti.

Luka Modričius, Dejanas Lovrenas, Milanas Badeljis, Domagojus Vida“, – vardijo J. Tadičius, kuris garsiajame Zagrebo „Dinamo“ klube praleido kelis sezonus.

Kadangi Serbija čempionate nedalyvauja, I. Tatomirovičius paminėjo kitas rinktines, kurias turnyre palaikys: Šiaurės Makedonija, Kroatija ir Suomija. Pastarosiose dvejose šalyse jis pats rungtyniavo, o makedonų rinktinėje turi pažįstamų iš to meto, kai atstovavo „Sarajevo“ klubui.

Prieš svarbią Kroatijos ir Anglijos akistatą I. Tatomirovičius nuramino J. Tadičių, kad anglams kroatai nėra parankus varžovas.

Abu žalgiriečiai finale regi sudėties gyliu išsiskiriančią Prancūzijos rinktinę, I. Tatomirovičius mano, kad kita finalininke galėtų būti Belgija. Vienas šių šalių atstovų, „Žalgirio“ legionierių spėjimu, turėtų tapti ir rezultatyviausiu turnyro žaidėjui.

J. Tadičius balsą atiduoda Kylianui Mbappe, o I. Tatomirovičius mano, kad daugiausia kartų pasižymės Romelu Lukaku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)