Šį renginį organizavo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) kartu su Lietuvos sporto universitetu (LSU). Dokumentinį filmą stebėjo beveik šimtas studentu, jaunųjų futbolininkų, paauglių ir vyresnės kartos atstovų. Čia apsilankė ir kiti „Stumbro“ trenerių štabo nariai, taip pat dalis komandos futbolininkų.

Pasibaigus filmui vyko vieša diskusija, kurioje savo mintimis pasidalino ir į klausimus atsakė „Stumbro“ treneris iš Portugalijos M. Barreto bei ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas ir sporto komentatorius Naglis Miknevičius.

M. Barreto susirinkusiems atskleidė, ką portugalams reiškia C. Ronaldo, taip pat papasakojo apie savo pažintį su garsiuoju agentu Jorge Mendesu, kurį pažįsta jau daugiau nei 20 metų.

„Šis filmas yra puikus pavyzdys, kaip sunkiu darbu galima pasiekti sporto aukštumas. C. Ronaldo futbolą pradėjo žaisti smėlio aikštėse, kupinose balų, ką ir matėme šiame filme. Dauguma jaunųjų futbolininkų Lietuvoje tokio amžiaus turi kur kas geresnes sąlygas, tad belieka siekti savo tikslo ir į tai sutelkti visą dėmesį. Manau, jog ir Lietuvoje vieną dieną galime turėti savus Messi ir Ronaldo“, - mintimis dalinosi M. Barreto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją