A. Kore'as, kuris „Stumbrą“ papildė praėjusią vasarą, šiuo metu dalyvauja Rusijos „Premier“ lygos klubo „Lokomotiv“ peržiūroje. Prie Rusijos klubo prancūzas prisijungė dar praėjusią savaitę. „Lokomotiv“ šiuo metu stovyklauja Ispanijoje.

Pirmadienį „Lokomotiv“ sužaidė pirmas rungtynes šiais metais, kai kontroliniame mače susitiko su Vokietijos „Werder U-23“ jaunimo komanda. Rungtynės itin sėkmingai susiklostė „Stumbro“ puolėjui, kuris dar pirmame kėlinyje atliko dublį.

Pirmą įvartį jis pelnė rungtynių pradžioje po kampinio smūgiu galva, o antrą smūgiu iš tolimos distancijos po sėkmingo solo reido. Simboliška, jog mačas taip ir baigėsi – rezultatu 2:0. A. Kore'as rungtynes pradėjo startinėje sudėtyje ir buvo pakeistas 62-ą minutę.

„A. Kore'as save gerai parodė. Jis ir toliau dalyvaus mūsų treniruočių stovykloje Ispanijoje ir vėliau priimsime galutinė sprendimą dėl jo ateities“, - Maskvos klubo interneto svetainei po mačo kalbėjo „Lokomotiv“ klubo vyriausiasis treneris Jurijus Siominas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją