Sezono starte „Stumbrui“ tenka grumtis su pajėgiausias praėjusio čempionato klubais. Pirmame ture Mariano Barreto auklėtiniai po lygios kovos apmaudžiai 0:1 nusileido „Trakams“, o prieš savaitę ankstyvo Alexandre'o Kore įvarčio nepakako ir dvikovos pabaigoje pergalę 2:1 išplėšė Marijampolės „Sūduva“.

Šios dienos varžovas tikrai ne mažiau grėsmingas ir ambicingas uostamiesčio „Atlantas“. Klaipėdiečiai sezoną pradėjo namuose nusileisdami čempionui „Žalgiriui“ (1:2), tačiau praėjusią savaitę išvykoje Kaune nugalėjo „Kauno Žalgirį“ (1:0). Jeigu pirmame mače įvartį pelnė Andrejus Paniukovas, tai laikinojoje sostinėje fantastišku įvarčiu pasižymėjo jau kitas rusas Olegas Dmitrijevas.

„Manau, jog tai bus geros rungtynės, bet mes esame visiškai pasirengę. Komanda tobulėja ir tai puikiai matosi treniruotėse. Teko matyti „Atlanto“ rungtynės praėjusią savaitę Kaune. Tikrai nemanau, kad jie yra kažkuo stipresni už mus. Galime laimėti mes, gali ir jie, tačiau aikštėje atiduosime viską, kad grįžtume su trimis taškais“, – fcstumbras.lt prieš mačą kalbėjo kairys gynėjas J. Nazare.

Tarpsezonyje „Atlanto“ gretose įvyko nemažai permainų, tačiau komanda išsaugojo vyriausiąjį trenerį Konstantiną Sarsaniją, taip pat į klubą sugrįžo puolimo lyderis A. Paniukovas. Įdomus faktas, kad į „Stumbrą“ persikėlė Marius Papšys, savo ruožtu į „Atlantą“ iš Kauno persikėlė vartininkas Evanas-Aleksandrovas Ridley. Būtent jis praėjusiame ture išsaugojo savo komandos vartus „sausus“.

„Sezoną pradėti su tokiais stipriais varžovais nėra paprasta, tačiau bet kuriuo atveju tektų žaisti su visais. Turime savo tikslus ir nesiruošiame niekam nusileisti. Pats asmeniškai jaučiuosi tikrai gerai ir fizinę formą vertinu teigiamai. Manau, jog galiu padėti komandai siekti tikslų“, – baigė J. Nazare.

A lygos rungtynės tarp „Stumbro“ ir „Atlanto“ uostamiestyje prasidės 18 val. Tai bus trečio turo atidarymo susitikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)