Neįtikėtinas tolimas įvartis į „Tottenham Hotspur“ vartus per teisėjo pridėtą laiką sugadino Garetho Bale'o sugrįžimą ir leido pergalei išslysti iš rankų. Rezultatą 3:3 išlygino „West Ham“ saugas Manuelis Lanzini, patrankos šūviu iš maždaug 20 m nuginklavęs vartininką Hugo Llorisą.


Jose Mourinho auklėtiniai rungtynes pradėjo tobulai – 46 sek. prireikė pirmajam įvarčiui, kurį pelnė Heung-Minas Sonas. Netrukus – 8-ą ir 16-ą min. – du įvarčius į savo sąskaitą įrašė ir Harry Kane'as.


72-ą min. į aikštę pirmą kartą žengė Garethas Bale'as, persikėlęs į Londoną iš Madrido „Real“. Tačiau viskas pradėjo ristis nuokalnėn.

82-ą min. Fabianas Balbuena sušvelnino rezultatą 1:3, Davinsonas Sanchezas įsimušė pats sau į vartus praėjus vos 3 minutėms (2:3) ir intriga buvo atkurta.

Viskas baigėsi „West Ham“ svajonių įvarčiu, po kurio M. Lanzini nevengė ir geltonosios kortelė, kai džiugavo nusivilkęs marškinėlius.

J. Mourinho atrodė šokiruotas tokios rungtynių baigties.

„Sunku patikėti, tačiau tai yra tiesa. Praradome du taškus, tiesiog juos išmetėme. PAskutinę sekundę tas neįtikėtinas smūgis, neįtikėtinas įvartis“, – kalbėjo portugalas.

Daugiausiai įvarčių „Premier“ lygoje mušantis „Tottenham Hotspur“ turnyro lentelėje yra šeštas, o „West Ham“ – aštuntas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)