Ukrainos vicepirmininkas Borisas Kolesnikovas teigia, kad daugiausiai problemų susiduriama su Kijevo stadiono, kuriame planuojamas finalas, statybomis, nuo grafiko atsilieka ir darbai Lvove.

Politikas ragino paspartinti statybų eigą ir pasivyti tvarkaraštį, nuo kurio dabar atsiliekama maždaug penkiais mėnesiais.

Tuo metu UEFA projektų vadovas Martinas Kallenas užsiminė, kad gali tekti keisti čempionato stadionų skaičių.

"Žinome, kas dedasi Ukrainoje, nors ir esame patikinti, kad viską dar galima suspėti, – M. Kalleno poziciją "Reuters" atskleidė UEFA artimas šaltinis. – Būtų kvaila neturėti atsarginio plano, jei iškils problemų."

UEFA prezidentas Michelis Platini ne kartą gynė sprendimą rengti pirmenybes Rytų Europos valstybėse, taip skatinant jų modernizaciją bei futbolo raidą. Dėl to iškylančios problemos, atrodo, nepakenks jo politinei karjerai, mat kitais metais vyksiančiose naujuose UEFA vadovo rinkimuose kitų kandidatų be prancūzo veikiausiai nebus.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją