Ryškiausias įrašas šio dabartinio trenerio karjeroje – UEFA taurės (dabartinės UEFA Europos lygos) finalas 1991 metais, kuriame „Milan“ 0:1 nusileido Amsterdamo „Ajax“ futbolininkams.

„Tai tik dar kartą įrodo, kad dirbame teisinga linkme, o šios stovyklos – tai ne tik emblemos atsivežimas. Iš praėjusių kartų aiškiai pamatėme, kad italų trenerių metodika nuo lietuviškos, skiriasi, kaip dangus ir žemė. O „Milan“ sprendimas atvežti mums M. Bertellį, yra geriausias mūsų rengiamų stovyklų kokybės įvertinimas“, - sakė vienas stovyklos organizatorių ir treneris Virmantas Lemežis.

AC „Milan“ jaunimo stovyklų atstovas Baltijos šalyse Stefano Chiussi priminė, kad klubas stovyklas Trakuose vertina pačiais aukščiausiais balais.

„Tai savaitė sporto su naujais draugais bei aukščiausio lygio treniruotėmis, kurioms vadovauja AC „Milan“ treneriai. Mes džiaugiamės bendradarbiavimu su Lietuva bei norime pasidalinti patirtimi, kuri padės surasti ir užauginti būsimus Lietuvos čempionus“, - kalbėjo S. Chiussi.

Stovykloje vaikai dalyvauja ne tik futbolo treniruotėse, bet ir anglų kalbos pamokėlėse.

Stovyklos pradžia – rugpjūčio 12 dieną Trakuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)