„Mėlynųjų“ žvaigždei teigiamas „Covid-19“ testas buvo nustatytas dar šios savaitės pradžioje, kuomet pastebėti pirmieji ligos simptomai.

Po to, kai oficialiai buvo paskelbta, kad futbolininkas susirgo koronavirusu, penktadienį jis per socialinius tinklus pasiuntė tokią žinutę gerbėjams: „Sveiki, kaip jau žinote, man buvo diagnozuotas virusas prieš pora dienų, kurį aš jau įveikiau. Vykdau rekomendacijas ir dar savaitę lieku karantinuotas. Tikiuosi susimatyti su visais greitai ir grįžti ant aikštės vejos. Pasirūpinkite savimi“.


„Chelsea“ į teigiamą C. Fudson-Odoi testą sureagavo iš dalies uždarydama savo treniruočių bazę ir nukeldama šeštadienio „Premier“ lygos rungtynes su „Aston Villa“.

„Mėlynieji“ taip pat atšaukė Franko Lampardo žiniasklaidos konferenciją prieš rungtynes, o visus kontaktą su užsikrėtusiu puolėju turėjusius komandos narius izoliavo.

C. Hudson-Odoi atvejis buvo antras „Premier“ lygoje, prie tai susirgo Londono „Arsenal“ strategas Mikelas Arteta. Klubas atšaukė savaitgalio dvikovą su „Brighton“ komanda.

Penktadienį susirinkusi „Premier“ lygos vadovybė turėtų priimti sprendimą dėl tolesnės čempionato eigos.

Sekdamos Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijomis, sezoną jau sustabdė ispanų „La Liga“, italų „Serie A“ ir prancūzų „Ligue 1“ lygos. Panašu, kad jų pėdomis paseks ir Anglijos futbolas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)