„Tu turi įmušti įvartį. Jeigu neįmuši, teks daryti atsispaudimus. Pasidėk kamuolį arčiau, tai tu padės. Dešimt atsispaudimų! Bet nereikia, tu visgi įmušei...“, – įvairiais žodeliais savo sūnų ragina pievelėje atsiklaupęs C. Ronaldo, o berniukas vieną po kito mėgina pasiųsti kamuolį į jo saugomų vartų tinklą.

Ir nors paskutiniuoju bandymu Cristiano jaunesnysis sugeba pataikyti (tėtis pasiduoda), treniruotė vis tiek baigiama fizinėmis pratybomis: berniukas daro atsispaudimus.

„Sūnaus gimimas mane iš esmės pakeitė. Vaikas visada mane palaiko, nuolat šypsosi. Norėčiau, kad jis eitų mano keliu, taptų puolėju ir muštų įvarčius, bet jam labiau patinka būti vartininku“, – ne itin seniai kalbėdamas apie vaiką šypsojosi C. Ronaldo, kurio sūnaus gimimas pasaulyje apaugo įvairiais gandais ir gandeliais.

Futbolininkas iki šiol slepia, kas yra jo vaiko motina. Savo biografijoje jis tvirtino, kad to nesužinos niekas ir niekada. Ilgą laiką sklido gandai, kad sūnų jam pagimdė surogatinė motina JAV, o už anonimiškumą žvaigždė jai sumokėjo 20 mln. JAV dolerių.

Praėjusių metų pabaigoje kalbos apie surogatinę motiną ir vėl atsinaujino. C. Ronaldo skrido į Majamį – pasaulio žiniasklaidos manymu, ten jis ieškojo antros surogatinės mamos kitam savo vaikui.

Cristiano Ronaldo jaunesnįjį ugdo futbolininko motina ir jo seserys, tačiau žiūrint šį vaizdo įrašą akivaizdu, kad prie berniuko auklėjimo stengiasi prisidėti ir pats 31-erių metų Madrido „Real“ puolėjas.

Portugalų šaltiniai tvirtina, jog kūdikis, gimęs birželio 17-ąją Amerikoje, jau yra atskraidintas į Portugaliją. Vos tik grįžęs iš pasaulio futbolo čempionato, C. Ronaldo iš karto atskrido žvilgtelėti į savo įpėdinį. Berniuką ugdys futbolininko motina ir jo seserys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)