Madride pirmame kėlinyje dominavo konservatyvūs sprendimai, nors abi komandos turėjo po gerą progą išsiveržti į priekį.

„Real“ atsargiai pradėjo antrą kėlinį ir šeimininkų pasirinktas planas pasiteisino.

59 min. aktyviai svečius aikštės viduryje spaudę „Real“ žaidėjai sulaukė savo šanso: kamuolį pavojingoje zonoje prarado Nicolas Otamendi, žaibiškas šeimininkų antpuolis baigėsi puikiu Viniciuso Junioro perdavimu Isco, šis atsidūrė vienas prieš „Man City“ vartų sargą Edersoną Moraesą ir jį sėkmingai nuginklavo – 1:0.

Po pelnyto įvarčio „Real“ kontroliavo situaciją, tačiau vienas neatsargus momentas gynyboje brangiai kainavo.

78 min. Kevinas De Bruyne atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, Gabrielis Jesusas įveikė Sergio Ramoso gynybą ir galva išlygino rezultatą.

Maža to, 82 min. Danielis Carvajalis baudos aikštelėje griovė Raheemą Sterlingą ir teisėjas neabejodamas skyrė 11 m baudinį.

K. De Bruyne išnaudojo auksinę progą ir išvedė „Man City“ į priekį – 2:1.

„Real“ mačą užbaigė be Sergio Ramoso, kuris 86 min. nubaustas raudona kortele už paskutinės vilties pražangą.

Atsakomoji kova – kovo 17-ą Mančesteryje.

Netrukus papildysime.

Rezultatas

Madrido „Real“ 1 – 2 „Manchester City“

60' [1:0] Isco

78' [1:1] Gabrielis Jesus

82' [1:2] Kevinas De Bruyne

Nors „Lyon“ ir „Juventus“ poroje akivaizdžiais favoritais laikyti svečiai iš Italijos, šeimininkai pirmame kėlinyje ne tik nenusileido varžovams, bet ir lenkė juos savo agresija ir kovingumu.

Jų pastangos dividendų atnešė sužaidus pusvalandį. Houssemas Aouaras prasiveržė kairiu kraštu ir atliko tikslų perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam Lucasui Tousartui, šis 31 min. kaire koja ore tiksliai kamuolį nukreipė į vartų kampą – 1:0.


Po pelnyto įvarčio „Lyon“ neskubėjo užsisklęsti gynyboje ir toliau agresyviai spaudė iš vėžių išmuštus Italijos čempionus ir dabartinius „Serie A“ lyderius.

Antrame kėlinyje „Juventus“ savo atakų lavina bandė pralaužti „Lyon“ gynybą.

69 min. gero šanso neišnaudojo Paulo Dybala, kuris po tikslaus perdavimo iš krašto laisvas iš arti nepataikė į vartų plotą.

86 min. kamuolys atsidūrė šeimininkų vartuose, bet P. Dybalai fiksuota nuošalė. Šeimininkai išsaugojo teigiamą rezultatą ir į Turiną keliaus su įvarčio pranašumu.

Atsakomoji kova – kovo 17-ą Turine.

Rezultatas

„Lyon“ 1 – 0 Turino „Juventus“

31' [1:0] Lucas Tousart

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)