Per pirmas 45 minutes komandos pavojingų progų nesukūrė, o apsiribijo tik tolimais smūgiais, kurie skriejo pro šalį arba su jais susitvarkė vartininkai.

Po pertraukos „Kauno Žalgiris“ buvo aktyvesnis ir itin aštriai atakavo kairiuoju kraštu. Po dviejų Philipo Otele perdavimo džiugiečiams šypsojosi sėkmė – Emmanuelis Davidas smūgiavo į ant vartų linijos buvusį varžovą, o Divine'as Naah iš kelių metrų nenukreipė kamuolio į vartus.

Trečiame epizode jau pats Ph. Otele smūgiavo į vartus, bet kamuolys skriejo tiesiai į „Džiugo“ vartininką Povilą Survilą.

Baigiantis mačui žaidimas kiek apsilygino, o 84 minutę Telšių klubas smogė, surengdamas puikią ataką. Efektingo perdavimo sulaukęs Jeremy Fernandesas meistriškai baudos aikštelėje suklaidino Martyną Dapkų ir atliko tikslų perdavimą Periclesui, o legionierius iš Brazilijos pasiuntė kamuolį į tuščius šeimininkų vartus.

Paskutines rungtynių minutes „Džiugas“ užtikrintai atsilaikė ir su 35 taškais žengė itin reikšmingą žingsnį kovoje dėl išlikimo A lygoje. Tuo metu 8-ąjį kartą šiemet pralaimėjęs „Kauno Žalgiris“ lieka su 55 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)