Dvikova po atkaklios ir lygios kovos baigėsi minimalia LFF ekipos pergale rezultatu 4:3 (0:1).

Rungtynėse LFF ekipa daugiau buvo su kamuoliu, tačiau „Press‘o“ kolektyvas sėkmingai gynėsi ir ieškojo progų greitose atakose. Viena tokių baigėsi kauniečio Zigmo Jurevičiaus įvarčiu, po kurio svečiai išsiveržė į priekį 1:0. Toks rezultatas buvo užfiksuotas dvikovai įpusėjus.

Antrojo kėlinio pradžioje dar vienas greitas išpuolis baigėsi antruoju „Press‘o“ įvarčiu, pasižymėjo Lietuvos rinktinės trenerių štabo narys Marius Babravičius (2:0), įprastai mėgėjų turnyruose atstovaujantis „Press‘o“ klubui. Po kelių minučių Andrius Velička rezultatą sušvelnino – 1:2.

Netrukus Evaldas Gelumbauskas mušė trečią sykį ir vėl „Press‘as“ atitrūko dviem įvarčiais – 3:1. Visgi tada LFF komanda pradėjo kurti vis daugiau progų prie svečių vartų ir po sėkmingos atkarpos dviem įvarčiais rezultatą išlygino – 3:3.

Likus žaisti apie 4 minutes arbitras fiksavo „Press‘o“ gynėjo pražangą prieš A. Veličką, o baudinio realizuoti stojęs vyriausiasis nacionalinės rinktinės treneris Edgaras Jankauskas šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į vartų vidurį ir taip išplėšė pergalę LFF komandai.

LFF gretose be jau minėtų E. Jankausko ir A. Veličkos taip pat žaidė ir LFF prezidentas Edgaras Stankevičius, vyrų rinktinės štabo nariai Georgas Freidgeimas ir Vaidas Sabaliauskas, vaikinų rinktinių treneriai Tomas Ražanauskas ir Rolandas Džiaukštas, LFF Vykdomojo komiteto nariai bei LFF darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją