Iš A. Di Maria namų pagrobtas seifas su laikrodžiais ir juvelyriniais dirbiniais už daugiau nei pusę milijono eurų.

Kitais duomenimis, PSG žvaigždės šeima tiesiogiai su nekviestais svečiais nesusidūrė, nes buvo kitame namo aukšte.

33-ejų saugas apie plėšimą sužinojo rungtynių metu. Televizijos kameros užfiksavo telefonu kalbantį PSG sporto direktorių Leonardo, kuris informaciją perdavė treneriui Mauricio Pochettino.


62-ą min. pastarasis pakeitė A. Di Maria ir lydėdamas tautietį į stadiono tunelį nupasakojo naujienas. Susirūpinęs futbolininkas išskubėjo namo.

Savo ruožtu, Marquinhosas sužaidė visas 90 minučių. Netrukus po rungtynių jis patvirtino, jog plėšikai užpuolė jo tėvų namus.

Pranešama, kad 26-erių gynėjo tėvui buvo smogta į veidą ir krūtinę. Namuose tuo metu taip pat buvo ir dvi brazilo seserys. Pats Marquinhosas socialiniame tinkle teigė, jog jo artimieji išvengė sužeidimų ir yra saugūs, pavogtų daiktų vertė šiuo metu nustatinėjama.

Vos prieš mėnesį nuo vagių nukentėjo ir PSG puolėjas Mauro Icardi, per keletą pastarųjų metų tokių pačių išgyvenimų Paryžiuje neišvengė Thiago Silva, Dani Alves ir Ericas Maximas Choupo-Motingas.

Tuo metu A. Di Maria 2015-aisiais jau bandyta apiplėšti, kai jis dar žaidė „Manchester United“ (Anglija) klube. Žaidėjui vakarieniaujant su šeima, trys užpuolikai išlaužė namų kiemo vartus, bet pabėgo tuščiomis.

Po šio incidento A. Di Maria pardavė savo rezidenciją Mančesteryje ir persikėlė gyventi į viešbutį, o netrukus paliko Angliją, persikėlęs į Prancūziją.

Kitokia „vagyste“ sekmadienį baigėsi ir PSG mačas. Du įvarčius antrame kėlinyje praleidę Prancūzijos čempionai namuose 1:2 nusileido vienai silpniausių čempionato komandų, kuriai netikėta pergalė leido palypėti į 18-ą vietą (27 taškai).

PSG žengia antras (60 tšk.), trimis taškais atsilikdamas nuo lyderio „Lille“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)