Ši netikėta „Everton“ pergalė kartu buvo ir naujojo šios ekipos stratego Seano Dyche svajonių debiutas „Goodison Park“ stadione.

S. Dyche vyriausiuoju „Everton“ treneriu buvo paskirtas pirmadienį po to, kai klubo vadovybė atleido Franką Lampardą.

Aikštės šeimininkams įvartį 60-ą min. pelnė Jamesas Tarkowskis.

„Žinoma, važiuosiu namo ir galvosiu, kad čia fantastiška mano darbo pradžia, tačiau nesu naivus. Mums reikia dirbti ir gerinti žaidimą, – kalbėjo „Everton“ strategas S. Dyche. – Man patinka tokios pergalės. Mes nuveikėme didelį darbą ir jis buvo tinkamai įvertintas. Koks mūsų planas? Stabdyti kamuolius į mūsų vartus ir siųsti juos į varžovų vartus.“

Savo žaidimo ir tinkamo ritmo neradę „Arsenal“ futbolininkai barsto taškus – jų persvara prieš artimiausius persekiotojus „Manchester City“ futbolininkus gali sumažėti iki 2 taškų, jei šie sekmadienį įveiks „Tottenham Hotspur“.

„Kontroliavome kamuolį, tačiau sukūrėme per mažai progų. Lengva būti šalia laiminčios komandos, tačiau aš vis tiek didžiuojuosi savo auklėtiniais, jie to nusipelno net pralaimėję. Kelias į viršų tikrai nebus rožėmis klotas, mums reikia žaisti daug geriau nei šiandien“, – sakė „Arsenal“ strategas Mikelas Arteta.

Kitų rungtynių rezultatai:

„Aston Villa“ – „Leicester City“ 2:4

„Brentford“ – „Southampton“ 3:0

„Brighton“ – „Bournemouth“ 1:0

„Manchester United“ – „Crystal Palace“ 2:1

„Wolves“ – „Liverpool“ 3:0

„Newcastle“ – „West Ham“ 1:1


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją