Atlikus medicininius tyrimus paaiškėjo, kad 25-erių metų Maskvos CSKA futbolininkas per savaitgalio taurės rungtynes su Kazanės „Rubin“ patyrė rimtą traumą ir iš rikiuotės iškrito ilgesniam nei manyta laikotarpiui.

A. Dzagojevui diagnozuotas vieno iš dešinės kojos pado kaulų lūžis. Futbolininkui bus atlikta operacija ir į rikiuotę geriausiu atveju jis galės sugrįžti tik po mėnesio.

„Man tai buvo šokas. Tikrai nemaniau, kad nutiko kažkas rimto, tačiau dabar planus reikės koreguoti“, – prisipažino Rusijos rinktinę ir CSKA komandą treniruojantis Leonidas Sluckis.

Vietoje A. Dzagojevo, kuris 2012-ųjų Europos čempionate pelnė tris įvarčius, į rinktinę L. Sluckis kviečia 32-ejų veteraną Dmitrijų Torbinskį, rungtyniaujantį Krasnodare.

Europos čempionate Rusijos rinktinė varžybas pradės B grupėje, kurioje kovos su Anglijos, Velso ir Slovakijos nacionalinėmis ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)