Slovėnijos taurės finalo rungtynėse J. Lasickas į aikštė žengė 83 minutę. Per pagrindinį rungtynių laiką įvarčių nebuvo, o ryškiausius epizodus sukūrė abiejų komandų fanai, kelis kartus sustabdę rungtynes pirotechnikos priemonių pagalba.

Bene įdomiausias futbolo epizodas įvyko 10-ą pridėto laiko minutę, kai „Maribor“ galėjo išplėšti pergalę, bet Marko Toličius nerealizavo 11 metrų baudinio.

Dramatiškų posūkių netrūko ir pratęsime. 103 min. stipriu smūgiu kamuolį į varžovų vartus pasiuntęs J. Lasickas išvedė savo komandą į priekį, bet 114 min. „Maribor“ žaidėjas Nemanja Mitrovičius rezultatą išlygino.

Prie antrojo pratęsimo buvo pridėtos net 9 minutės ir tikslint paskutinėms sekundėms į „Maribor“ vartus buvo paskirtas 11 m. baudinys. Jį realizavęs sostinės komandos kapitonas Timi Maxas Elšnikas įtvirtino „Olimpija“ pergalę ir po metų pertraukos sugrąžino Slovėnijos taurę į Liublianą.

J. Lasickas su „Olimpija“ ekipa šį sezoną iškovojo antrą titulą. Prieš sezoną iš Serbijos ekipos „Voždovac“ į Liublianos „Olimpija“ persikėlęs J. Lasickas jau užsitikrino Slovėnijos čempionų titulą, o dabar pridėjo ir taurę.

25-erių J. Lasickas Slovėnijos čempionate sužaidė 26 rungtynes, o taurės turnyre aikštėje pasirodė 3 kartus. Slovėnijos taurės turnyro finale pelnytas įvartis buvo pirmasis lietuvio rezultatyvus smūgis „Olimpija“ gretose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją